Blog

Beste airless verfspuit: onze keuzes voor uw bedrijf

Als u iets via onze links koopt, kunnen wij geld verdienen aan onze aangesloten partners.Kom meer te weten.

Airless verfspuittoestellen hebben een aanzienlijke populariteit verworven onder zowel professionals als doe-het-zelvers, vooral vanwege hun efficiëntie bij het uitvoeren van uiteenlopende schilderklussen.Als u een bedrijfseigenaar of een professional bent die regelmatig met schilderklussen bezig is, kan het begrijpen van de voordelen van airless verfspuittoestellen een doorbraak betekenen voor uw activiteiten.Met dat in gedachten hebben we een gids gemaakt om u te helpen het beste airless verfspuittoestel voor uw specifieke behoeften te vinden. Pu droogmachine

Beste airless verfspuit: onze keuzes voor uw bedrijf

Voordelen van het gebruik van airless verfspuiten voor zakelijk of werk:

Bij het beoordelen van airless verfspuittoestellen voor uw bedrijfs- of projectbehoeften moeten verschillende essentiële criteria uw besluitvormingsproces begeleiden.Dit zijn de belangrijkste factoren waarmee we rekening hebben gehouden in onze aanbevelingen:

Deze criteria dienen als uitgebreide leidraad voor het selecteren van een airless verfspuittoestel dat aansluit bij de eisen van uw project.Onze samengestelde aanbevelingen geven prioriteit aan deze overwegingen om eigenaren van kleine bedrijven en ondernemers te helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen.

Het spuitapparaat van Graco heeft een roestvrijstalen zuigerpomp die een maximale druk van 3000 pond per vierkante inch (PSI) levert en een verfslang van maximaal 23 meter kan ondersteunen.U kunt ook onverdunde verf rechtstreeks uit een verfemmer van 1 of 5 gallon spuiten.

Graco Magnum 262800 X5 standaard airless verfspuit

Dit Titan-spuitapparaat maakt gebruik van de High-Efficiency Airless-technologie om overspray tot 55% te verminderen.Een slangverlenging van 1500 PSI, een slangverlenging van maximaal 25 meter en een spuitvolume van 300 liter per jaar met een pomp met variabele snelheid van 0,60 pk maken hem tot een opvallende verschijning.Het bedrijf biedt ook de beste en langste garantie van twee jaar in de branche.

Titan ControlMax hoogefficiënt airless verfspuitapparaat

Met meer dan 50 jaar ervaring in de branche is Wagner een toonaangevend merk in verftechnologie.De kwaliteit en prijs maken dit HEA airless verfspuitapparaat de beste waarde.Andere kenmerken zijn onder meer een tank van 1,5 gallon, een slang van 25 ft met een maximum van 50 ft en een motor van 0,375 pk.

Wagner Control Pro Power Tank Airless verfspuit

Draadloze airless verfspuiten zijn relatief nieuw en duur, maar ze zijn handig.Graco voorziet deze schilder van een DeWalt XR lithium-ionbatterijsysteem.Je krijgt ook een tank van 0,25 gallon, twee batterijen, een Triax drievoudige zuigerpomp met ProConnect en stroom voor één gallon bij elke batterij.

Graco Ultra draadloze airless draagbare verfspuit

Als u op zoek bent naar verbeterde functies en prestaties, dan is deze Titan de oplossing.Het levert een consistente spray van 50-100 gallon per week, samen met een LX-80II-pistool, TR1 omkeerbare tip, een slang van 15 meter en een tankvolume van 50 gallon.

Titan 440 Impact 3300 PSI elektrisch airless spuitapparaat

Beginnend met de HEA-technologie voegt dit Wagner-spuitapparaat een maximale werkdruk toe van 1600 PSI, waarmee 500 gallons per jaar kan worden gespoten.Het bevat ook een HEA-pomp van 0,70 pk die onverdunde verf- en beitsmaterialen kan spuiten, een volledig metalen pistool en een slang van 15 meter.

Wagner Control Pro 190 Hoogefficiënt airless spuitapparaat

Als u een groot project heeft, levert deze HomeRight-spuit het op.Een krachtige motor van 1/2 pk met 2800 PSI kan onverdunde verf rechtstreeks uit een container van 1 of 5 gallon spuiten met een 25 ft lange niet-knikslang.

HomeRight Power Flo Pro Airless Verfspuit

Een ander spuitapparaat van Graco is de ProX19, ontworpen voor elke projectgrootte.Een machine van 3000 PSI levert 0,38 gallon per minuut, waardoor de slang tot 45 meter kan worden verlengd. Bovendien kunt u hem jaarlijks voor 500 gallon gebruiken door rechtstreeks uit een verfemmer van 1 of 5 gallon te spuiten.

Graco Magnum ProX19 verfspuit met wagen en airless slang van 1/4 inch

De Himalaya airless verfspuit staat bekend om zijn betaalbaarheid en betrouwbaarheid.Hij heeft een krachtige motor van 5/8 pk en 650 W die een druk tot 3000 PSI levert om grote klussen aan te pakken.Het debiet bedraagt ​​0,28 gallon per minuut en wordt geleverd met een slang van 25 ft.

Deze Hausse-spuitmachine heeft een 5/8 pk sterke motor van 460 W die 3000 PSI levert met een rotatiesnelheid van 1500.Een drukregelknop, een schakelaar voor vullen/sproeien en een slang van 7,5 meter zijn enkele van de andere kenmerken.

Misschien vind je het ook leuk:

Kom in aanmerking voor kortingen, speciale aanbiedingen en meer met een Business Prime-account van Amazon.U kunt een GRATIS account aanmaken om vandaag nog aan de slag te gaan.

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Small Business Trends is een bekroonde online publicatie voor eigenaren van kleine bedrijven, ondernemers en de mensen die met hen communiceren.Onze missie is om u "succes voor kleine bedrijven te bieden... dagelijks geleverd."

Beste airless verfspuit: onze keuzes voor uw bedrijf

Verwarmingstunnel © Copyright 2003 - 2023, Small Business Trends LLC.Alle rechten voorbehouden."Small Business Trends" is een geregistreerd handelsmerk.